Воскресенье, 19 Мая 2024, 08:45
Приветствую Вас Гость | RSS

Сайт ИНТЕРЕСНОГО

Меню сайта

Мини-чат

Наш опрос

Что вы любите делать на одиночестве?
Всего ответов: 14

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Март » 22 » Жінка зарізала і спалила трьох дітей.
19:11
Жінка зарізала і спалила трьох дітей.
47-річна громадянка США Тереза ​​Рідж безжально зарізала 8-річних синів-близнюків Аугустіно і Джанлуку і 5-річну доньку Сесілію, а потім підірвала в квартирі побутовий газ. Жорстоку розправу над дітьми мама пояснила тим, що не хотіла віддавати їх колишньому чоловікові,-пише ТСН.

Спочатку поліція визнала те, що сталося в шотландському Единбурзі нещасним випадком. Жінку з важкими травмами виявили під балконом другого поверху - передбачалося, що її викинуло на вулицю вибуховою хвилею. Діти були виявлені в спальні без ознак життя. Проте, за висновком лікарів, смерть малюків настала зовсім не в результаті вибуху газу, а від ударів гострим предметом у грудну клітку. До того ж на місці трагедії було знайдено записку: "Малятам, загиблим так трагічно. Тепер на небі засвітилися ще три зірочки. Сподіваюся, ангели піклуються про вас. Спочивайте з миром".

Спочатку Тереза ​​заперечувала свою провину в смерті дітей, але потім все ж таки зізналася у страшному злочині. Зарізавши малюків, вбивця хотіла замести сліди злочину - пустила газ з конфорки, а після вибуху вистрибнула з балкона, намагаючись звести рахунки з життям.

Причиною трагедії стало небажання Терези віддавати дітей колишньому чоловіков. Вони одружилися у вересні 1989 року і після весілля переїхали жити в США, але в 1997 році повернулися до Британії. Близнюки з'явилися на світ в результаті екстракорпорального запліднення. Восени 2006 року подружжя розійшлося, проте чоловік продовжував утримувати колишню дружину та дітей. Тим часом підозріла матуся зовсім втратила голову - вона змушувала дітей носити спеціальні електронні жучки і ніколи не вимикати мобільні телефони, боячись, що колишній чоловік забере їх у неї.

Суд Единбурга визнав Терезу винною у вбивстві своїх дітей. Проте психіатрична експертиза виявила, що жінка страждає нарцисовим неврозом, параноєю та істеричним розладом особистості, у зв'язку з чим суд визнав її неадекватною.

Цікаво, що адвокат Терези Дональд Фіндлі заявив на суді, що жінка "зовсім не монстр". - Вона просто дуже сильно любила своїх дітей, навіть дуже сильно, - сказав правозахисник. Адвокат наполягає на визнанні своєї підзахисної повністю неосудною.

Просмотров: 552 | Добавил: Ana_Ltivs | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:

Поиск

Календарь

«  Март 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031